"Vårt fokus är hälsa för individ och företag!"

 

 
 

Om oss 

Jag heter Lotta Tyrberg och det är jag som grundade och driver Samarbetsguiden. När jag startade Samarbetsguiden såg jag att allt fler upplevde att det var svårt att få ihop livspusslet med jobb, familj och fritid. Detta har inte minskat utan dessvärre fortsätter pressen att öka allt mer


I många år har jag jobbat inom företagshälsovård på olika nivåer. Jag har lång erfarenhet av samtalsterapi och andra former av individuellt samtalsstöd. Jag har även lång erfarenhet av att jobba med grupper kring frågor som t ex konflikthantering, team utveckling och annat som berör arbetsmiljön. Under en period var jag teamledare och ingick i ledningsgruppen inom en företagshälsovård. På så sätt har jag även ur det perspektivet  erfarenhet av vad ledarskap innebär.


Innan jag började med företagshälsovård jobbade jag inom såväl den psykiatriska som somatiska vården. Förutom det har jag även erfarenhet av kommunal verksamhet då jag jobbat som skolkurator inom gymnasieskolan/ vuxenutbildning. Jag är socionom med vidareutbildning i Steg1. Dessutom har jag ett antal utbildningar inom personal och ledarskap till exempel utveckling grupp ledare (UGL). Jag har utbildning inom juridik och är väl bevandrad i vilka krav samhället ställer på arbetsgivare idag.